CantaraNews

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

"tanken med å samle (IT) community leaders på cantara slack er krysspolinering av ideer og engasjement" #cantaraslack << gi lyd og bli med

CiA 2012 - Bridging the gaps - or how to enable the advantages of new technology in the darkest corners
Communities in Action arrangeres 8 februar.2012 på Radisson Blu (SAS hotellet, Holbergsplass). Vi har samlet et meget sterkt felt av fagmiljø til en kveld fylt med spennende faglige presentasjoner og faglig mingling. Det vil være foredrag om IT-arkitektur, sikkerhet, smidig prosjektgjennomføring, teknologitrender, m.m. Communities in Action arrangeres for tredje gang i år, og er et initiativ fra Cantara og Dataforeningen sin Software 2012 konferanse.. Hovedformålene er å synliggjøre bredden og engasjementet i Oslo-miljøet, skape en arena hvor fagfolk med forskjellig bakgrunn møtes, og bidra til rekruttering til miljøet. I 2011 deltok 600 deltakere på konferansen.

DataGuard har donert rack til Cantara!
DataGuard har donert to rack til Cantara. Vedlikeholdsvinduet i går ble brukt til flytting og montering av to stk rack.

Takk til Rolf Frøysa og DataGuard AS

Planlagt vedlikehold 12. desember
Det blir utført vedlikehold (hardware) på serverrommet tirsdag 12. desember. Det må påregnes nedetid for alle server og tjenester fra kl19.00 og utover kvelden. Alle tjenester forventes opp igjen innen onsdag 13. desember kl 08.00.

Ved problemer, vennligst kontakt drift@cantara.no.

Strømutkobling 29.11-30.11
Det blir utført vedlikehold (hardware) forskningsparken sitt strømnett natt til 30.11. Alle server og tjenester vil være nede i tidsrommet, og kan først forventes oppe igjen utover formiddagen 1.11.

Ved problemer, vennligst kontakt drift@cantara.no.

Vedlikehold hardware som hoster wikien
Det ble utført vedlikehold (hardware) på maskinen som hoster Cantara-wikien fredag 14. oktober. Alle tjenester var nede i tidsrommet 19-19.30. Alle tjenester skal nå være oppe igjen.

Ved problemer, vennligst kontakt drift@cantara.no.

Confluence oppgradert til 3.5.13
I dag (onsdag 12. okt) har vi oppgradert Confluence til versjon 3.5.13.
I den forbindelse vil antagelig en del plugins slutte å fungere og antagelig en del plugins begynne å virke. Det er dessverre slik Confluence og eksterne plugins fungerer.

Vær spesielt på vakt for tegnsettfeil og slikt (øæå).

Ved problemer, vennligst kontakt drift@cantara.no.

Cantara Wiki tester ut Google+1
I tråd med vårt sterke ønske om å gi Commmunity større makt tester vi nå ut Google +1. Knappen vil bli liggende på alle sider på wikien, og vil gi alle brukerene av wikien en stemme for å hjelpe hverandre i å synliggjøre hvilket innhold som er bra/relevant og resten av verden ved å påvirke rankingen på google på bra innhold på wikien. Vi er som alltid veldig lydhøre på kommentarer og inspill, så nøl ikke med å fyre løs..

Cantara Wiki kun på https
I tråd med dagens forenklede mekanismer for å stjele sesjoner a-la FireSheep har vi valgt å stenge ned all http-trafikk og kun tilby https. Geotrust-sertifikatet skal være støttet av alle moderne nettlesere. Ta kontakt ved spørsmål eller problemer.

Labels:
None
Enter labels to add to this page:
Please wait 
Looking for a label? Just start typing.