Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Opprettet denne som et alternativ til et privat google kladdedoc... Herje fritt, her finnes ingen regler

OMA 11.feb - viral tickets. Billetter for enkeltpersoner. Ikke ment for selskaper. Kan ikke håndheve det, men det er bare å be pent om å følge intensjonen.

OMA 11.feb - behovsprøvde gratisbilletter. Vi kan ikke la rigide organisasjoner forhindre individer i å lære om smidig. Jeg ønsker flere offentlige ansatte, som får fri fra jobb lett som bare det, men aldri får delta på ting som koster $ og ikke er planlagt i et år i forveien...

TBO 11.feb - Ønsker meg workshops som går samtidig som open space. Dette kan være alt fra hvordan lage produktkøelementer, testscenario til kodekata..

TBO 11.feb - Hva med å ha et eget "Jeg er kunde"-track? Litt som i forslaget om workshop, men fokuserer på produkteier-side og andre kunderelaterte oppgaver. (f.ek smidig i forvaltning på kundesiden)

JB 12.feb - Eget "dette funka skikkelig bra for meg"-track/tema. Det blir fort mange "dette burde dere gjøre", "dette er et problem" og "dette gikk sånn passe"-foredrag (meg selv inkludert)

TW 16.feb - Bedre tilbakemeldingssystem på lyntalene. Bedre = Enket for deltakerne, læringsnytte for foredragsholderne, lite jobb for arrangørene, og ikke minst - pålitelig datainnsamling. Tenker gjerne mer på dette.

SB 17.feb - The content for the static pages is three years stale. We should think of ways of updating the content and marketing materials to serve the goal of enticing a broader audience to attend the conference; one way of doing this is to differentiate our conference from other IT conferences. A simple, catchy, and relevant way to do this might be to use the Agile Manifesto as a schema, e.g. "we value personal experiences over dogma". We should also emphasize the low cost of the conference, and how this should lower the threshold for participation from those in academia, non-programmers, and selvstendig næringsdrivende.

Labels:
smidig smidig Delete
2010 2010 Delete
planlegging planlegging Delete
ideer ideer Delete
kladd kladd Delete
Enter labels to add to this page:
Please wait 
Looking for a label? Just start typing.
 1. Feb 11, 2010

  "Skriv oss noen linjer om hvorfor nettopp du bør få en gratisbillett! De første 50 får."

  1. Apr 08, 2010

   A.k.a. meld inn en lyntale

 2. Apr 28, 2010

  Jeg overså en ivrig diskusjon av smidig-konferanser her:

  http://groups.google.com/group/lonely-coaches-sodality/browse_thread/thread/767c13110743f53a/454be384e384def5

  (tråden startet egentlig her: http://groups.google.com/group/lonely-coaches-sodality/browse_thread/thread/62e144eb15345c2c )

  Kanskje noen varsku/tanker dere kan dra nytte av?

  1. May 03, 2010

   pust*pes det var mye å gå igjennom

   Balansen
   *hot shots
   *BigCo exp report
   *hot title "Enterprise agile"
   vs
   *mrs never-heard-of
   *MiniCo
   *review work

   er vanskelig. Vi ønsker mest av det siste, det ekte, felleskapet, men "lønna vår suger og råtten frukt kastes fort etter oss" -Mark Levison, Agile201x

   Vi må tilpasse oss Norge, finne ut hva vi egentlig ønsker å oppnå, deretter hvordan. Noen forslag, Thomas?

   1. May 06, 2010

    Huff, nei jeg var jo ikke på siste smidig, og kommer nok ikke i år heller. Er så surt å se hvor smidige ting er oppe i Norge, blir så misunnelig

    Edit: Jeg tror nordmenn har litt mer beina på bakken da. Vi har ikke så mange bigshots (altså, vi har noen sterke/velkjente personligheter, men de er liksom ikke så adskilt fra normale ukjente). Jeg tror arrangørene er, og må fortsette å være så jordnære at de:

    • Ikke aksepterer foredrag på motebasis
    • Ikke aksepterer foredrag på trynefaktor

    Det er kanskje lettere siden Norge er et lite land med en liten scene. Mitt inntrykk er at de fleste som virkelig vil og kan holde foredrag på smidig får komme til (kan hende jeg er utdatert her da).

 3. May 03, 2010

  En annen vinkling: skal Smidig være
  a) fagfora for smidig (uforpliktende touch-base, blind-leading-the-blind osv..)
  b) fagskole ("styrt" opplæring av menigheten)
  c) fagutvikling (F&U orientert videreutvikling av smidig fagfeltet)

  Og hvordan skal balansen eventuelt være