Skip to end of metadata
Go to start of metadata
  • Dato: 1. september. 18:00-21:00
  • Sted: Scotsman, 2. etasje
  • Tema: Nettskyen i praksis - kan skyen hjelpe oss ut av gjørma?
  • Twittertags: #iasa #nettsky2

Invitasjon

Selv om det er over et år siden vi kjørte forrige møtet om nettskyen ("Alt en arkitekt trenger å vite om nettskyen") er det fremdeles stor interesse og nysgjerrighet rundt nettskyen. Noe av interessen har blant enkelte utviklet seg til en viss skepsis - senest aktualisert i forrige Computerworld hvor flere synsere uttrykker liten tro på nettskyen. Omtrent like mange uttrykker stor optimisme rundt nettskyen.

Vi synes derfor det kunne passe bra med et møte nå på høsten for å diskutere mer praktiske forhold rundt nettskyen - og forhåpentligvis på den måten slå hull på en del myter og få mer realisme i diskusjonene. I dette møtet fokuserer vi på Infrastructure as a Service (IaaS) skyer. Dere som er med på IASA møtene fortjener bedre enn høytflyvende FUD (fear, uncertainty, doubt) - propoganda.

Vi synes også det kan være et spennende perspektiv om nettskyen kan bidra til å løfte nivået, eller i det minste gi nye måter å se på IT-drift på - derav undertittelen: "kan skyen hjelpe oss ut av gjørma". Ikke det at vi er helt håpløst stilt - vi har profesjonelle aktører som leverer bra og forutsigbare tjenester. Til tross for det, så kan det virke som det på driftssiden har skjedd lite her hjemme de siste 20-30 årene. Fra de nye nettsky aktørene opplever vi en fleksibilitet, dynamikk, endringshastighet og et kostnadsnivå som utvilsomt virker forlokkende.

Et utkast til program er på plass allerede som dere vil se nedenfor. Det er fortsatt plass til en sesjon eller 2 til - og vi oppfordrer interesserte til å melde seg til iasa-styret@iasa.no.

Agenda

1800 - Velkommen og innhente forsyninger i baren
1815 - Introduksjon til medlemsmøte
1830 - Nettskyen i praksis v/Peter Flem fra CapGemini
1915 - Hvordan smidig2010 bruker nettskyen v/Ole Morten Amundsen
1930 - Nye forsyninger
1945 - Cloud Psychology - hvordan realisere smarte løsninger v/Anders Bjørnestad og Totto fra Webstep
2045 - Åpen diskusjon, nettskyen i aktiv bruk her hjemme - når, hvorfor og hvordan?
2130 - Kanskje klare til å dra hjem eller gjerne fortsette?

Påmelding:

RSVP

0 people attending
Name Organization
There are no attendees registered for this event.

Twitter feed fra møtet

Could not retrieve http://search.twitter.com/search.atom?q=%23iasa+%23nettsky2&since=2010-06-08 - Page not permitted. Gone
Labels:
year2010 year2010 Delete
medlemsmøte medlemsmøte Delete
Enter labels to add to this page:
Please wait 
Looking for a label? Just start typing.